Kontorsstolar

Ergonomiska kontorsstolar

Ska du inreda kontoret med nya, bekväma kontorsstolar? Här har vi samlat tips och inspiration på kontorsstolar, med fokus på ergonomi och utseende.

Design och ergonomi i ett

Innebär din arbetsplats ett stillasittande jobb? Då är det ett måste med en ergonomisk kontorsstol. Låt inte ordet ergonomi skrämma iväg dig. Med dagens utbud på kontorsmöbler kan du finna snygga kontorsstolar som har rätt design för just din kontorsinredning.

Tips på snygga kontorsstolar

Kinnarps och Ikea har ett bra utbud på ergonomiska kontorsstolar - kvalitet och snygg design.

3 kontorsstolar som aktiverar dig och din kropp

Kinnarps och Ikea har ett bra utbud på ergonomiska kontorsstolar - hög kvalitet och design.

Pilatesstol

Dessa kontorsstolar har en inbygg pilatsboll i stolen. Detta ger stolen en inbyggd obalans som tränar din kropp när du sitter. Exakt som en vanlig pilatesboll tvingar denna stol dina bålmuskler att aktiveras och jobba.

Bild från: EliteKontorsmöbler

Balansstol

Balansstolar är utformade så att det finns en inbyggd obalans som ser till att din kropp aktiveras utan att du egentligen är medveten om det. Kroppen är däremot aktiv, annars håller du inte balansen.

Bild från: EliteKontorsmöbler

Sadelstol

I dessa stolar sitter du i en ”ryttarställning”, vilket förhindrar ryggen att sjunka ihop. Denna sortens stol ger kroppen en arbetsställning som är skön för kroppen och snäll mot nacke, axlar och rygg.

Bild från: EliteKontorsmöbler

Tips! Läs gärna mer om varför du kan ha ont i ryggen efter en dag på kontoret.

Kolla även in:

DesignBy